In Home

vindt plaats op zaterdag 14 MAART 2020 om 20 uur
in de Sint-Niklaaskerk te OTTENBURG

De Sint-Niklaaskerk van Ottenburg is een bijzonder uitnodigende locatie voor een orgelconcert. Orgelkring Druivenstreek weet dat eens te meer te waarderen met een concert op zaterdag 14 maart 2020 om 20.00.u.

Het gerestaureerde  barokorgel is in vele opzichten een aantrekkelijk instrument. Het heeft dan wel “slechts één” manuaal, toch kan de organist het zo organiseren dat het er twee lijken, met voor elke hand een eigen  kleur. De ongelijkzwevende stemming maakt dat oude muziek er op karakteristieke wijze kan klinken. En het kan zowel intiem zingend als uitbundig uit de hoek komen.

Organisten Annelynn Ballieu, Johan Huvenne, Michel Goossens en Wouter Verheyden zullen een en ander met veel plezier laten horen. Bach, Couperin, Haendel, Reger, Rossi,… zoeken hun plaats in het programma.

Sopraan Dina Verheyden zet de vocale kers op de taart in samenspel met broer Wouter aan het orgel.

Hartelijk welkom voor een fijn avondje muziek.

Zoals gebruikelijk bij de orgelkring is de toegang gratis.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

Laat ons een bericht. We antwoorden je zo snel mogelijk.

Start typing and press Enter to search