In Nieuwsbrieven

Lees de 56ste nieuwsbrief van maart 2021

Overijse, 12 maart 2021

Beste lezer

Een nieuwsbrief zonder concertagenda. Het is niet wat we gewoon zijn, maar voor alles is een eerste keer. Ons laatste wapenfeit, het septemberconcert in Huldenberg, viel netjes tussen 2 lockdownperiodes in en maakte voor 2020 als orgelkringjaar nog veel goed.

Maar verder bleef het stil en ook nu zien we af van verdere concertplannen. Al lijkt de verwachting redelijk om in een volgende nieuwsbrief concerten voor september en november te kunnen aankondigen. We volgen het op en zijn paraat!

Ook onze vergaderingen zijn nog steeds opgeschort. Wel hielden we onze statutaire Algemene Vergadering op 11 februari digitaal en in beperkte kring.

Dat weliswaar gebrekkige samenzijn leverde wel twee initiatieven.

Ten eerste het bijgevoegde kaartje. Een warmhoudertje zeg maar. Want ja, we weten intussen wel wat we missen. En we missen vooral ook u, onze leden, concertbezoekers, sympathisanten, de vertrouwde gezichten, de babbel …  

En ook dit: we vragen dit jaar geen ledenbijdrage. Het leek ons passend om die over te slaan tot we er wat meer kunnen tegenover stellen.

Niettemin dank aan wie spontaan al zijn bijdrage betaalde. Die kan gerust beschouwd worden als lidmaatschap van 2022!

Verder blijven we ook in de weer om onze orgels in goede conditie te houden. Een klein mankement herstellen hier en daar – kleine dingen maken dikwijls het verschil. Na de toch wel behoorlijke inspanningen in Huldenberg hebben we het de voorbije maanden wat rustiger aan gedaan. Maar de volgende stap voor Huldenberg – het afwerken van de kast met een pijpfront dat laat zien dat het om een orgel gaat – is in voorbereiding. Meer daarover in volgende brief.

TOT SLOT

De volgende nieuwsbrief zal verschijnen in het najaar. Krijgt u hem liever per e-mail of per post? Laat het ons weten. Dank om hem door te sturen aan mogelijke geïnteresseerden.

Vragen of reacties … contacteer ons gerust.
En laten we het zo gezond mogelijk houden. Nog even – het komt goed!
Muzikale groet!

Orgelkring Druivenstreek vzw
Stokkemstraat 31, 3090 Overijse
Tel: 02 687 77 23
rek. nr.  (IBAN) BE07 7341 5633 0966  

e-mail:  info@orgelkringdruivenstreek.be website: www.orgelkringdruivenstreek.be

Recent Posts
Contact Us

Laat ons een bericht. We antwoorden je zo snel mogelijk.

Start typing and press Enter to search